Dynamic Mooring system

Projecten

ShoreTension Worldwide

Voor zowel Turkije als Indonesië staan 10 cilinders klaar om verscheept te worden. Turkije krijgt een 20 ft compleet uitgerust ShoreTension container. In de container bevinden o.a. zich een laadstation, 4 cilinders, 4 kabelschijven, mooring lines en speciaal voor ShoreTension ontwikkelde bolders. Aan Indonesië zullen 6 cilinders, 6 kabelschijven en 6 bolders worden geleverd.

Dynamic Mooring System

Shipyard Rotterdam werkt nauw samen met ShoreTension BV. Nieuw bedachte ontwikkelingen worden door de werf gemaakt, dan wel geassembleerd en in dit proces denkt Shipyard Rotterdam met zijn expertise mee. Wij stellen de cilinders samen. Daarnaast produceren en ontwikkelen we bepaalde onderdelen zelf. Één van die onderdelen is de datacommunicatiekast die op de cilinders wordt geplaatst. Deze stelt ons in staat de druk, het tonnage, de stikstofdruk en de buitentemperatuur op afstand uit te lezen. Hierdoor kunnen de cilinders overal ter wereld in de gaten gehouden worden. Alle toebehoren van de ShoreTension worden tevens bij Shipyard Rotterdam geconstrueerd. Bijvoord de kabelschijven en de haspels. Alles onder Lloyds’ keur.

Datacommunicatiekast

De werf produceert en ontwikkelt bepaalde onderdelen ten behoeve van de ShoreTension zelf. Zo ook de datacommunicatiekast. Door middel van deze kast is het mogelijk allerlei informatie waar dan ook ter wereld op afstand uit te lezen.

Shoretension Container

Er is voor shoretension een container ontwikkeld met oplaadstation.