KRVE Vloot

Over de werf

Crew Tender

Deze Crew tender is  voor de KRVE gebouwd. Een 10.5m aluminium tender voorzien van een 13,5 liter SFM 85 Tier III John Deere motor die door middel van een waterjet (Rolls-Royce) een snelheid van 33 knopen kan behalen. De tube (fender) is van Poly-Marine. Een speciaal ontworpen fender voor optimale veiligheid.

Vastmaakvlet

Een 10,5 meter stalen vastmaakvlet waar de KRVE er menig van heeft varen. Inmiddels zijn er diverse aanpassingen ten opzichte van de oude vastmaakvletten toegepast. Dit met het oog op de veiligheid. Denk hierbij aan een zelf ontworpen hydraulische trossenklem, afwateringsgoten en automatische afsluiters.

Multicat KRVE 86 kraanschip

Dit 22,5 meter lange Multicat kraanschip, is zowel ontworpen als gebouwd door onze werf, met een classificatie van Bureau Veritas, coastal waters en binnenvaart, onder Nederlandse vlag. Gebouwd in opdracht voor de KRVE. Voorstuwing door twee John Deere CCR2 motoren. Vanaf het water kan het schip worden ingezet als onderhouds- en reparatieschip. Ook uitermate geschikt voor duikwerkzaamheden en reparaties aan het anker. De KRVE 86 kan snel ter plaatse de gewenste werkzaamheden uitvoeren. Meer informatie en verhuur: KRVE 86