Korvetten – Deep Water Yachts

Korvet 14 CLR

Shipyard Rotterdam heeft in opdracht van Deep Water Yachts op dit moment drie casco’s in aanbouw. Namelijk de Korvet 14 CLR, de Korvet 8 GTL en de Korvet 18 LR.

De Korvet 14 CLR is een aluminium motorjacht van 14 meter en voldoet aan de zware CE categorie A. Het jacht is zeer robuust en zeewaardig en in staat om lange afstanden af te leggen in vrijwel alle weersomstandigheden.

De romp wordt vervaardigd volgens de methode van de rondspantbouw, één van de specialiteiten van Merwelands Shipyard Rotterdam. Bij rondspant loopt de kim rond weg, waardoor het schip zeer natuurlijk in het water ligt.

Het jacht heeft in 2015 de prestigieuze Motorboot van het Jaar prijs van de brancheorganisatie HISWA in de wacht gesleept. Ook werd het schip genomineerd voor de European Powerboat Of The Year 2015 Award. Dit is de belangrijkste prijs die gewonnen kan worden in de branche.

Via onze social media houden wij u wekelijks op de hoogte van de voortgang van dit mooie project.

Korvet 18 LR

Tevens bouwt Shipyard Rotterdam in opdracht van Deep Water Yachts de Korvet 18 LR. De Korvet 18 LR is een 18 meter lange motorjacht en daarmee groter dan haar zusje, de Korvet 14 CLR. Net zoals haar zusje voldoet de Korvet 18 LR aan de zware CE categorie A. Via onze social media houden wij u op de hoogte van de bouw van de Korvet 18 LR.

Korvet 8 Collection

De nieuwe Korvet 8 is een veelzijdig concept dat in meerder uitvoeringen wordt uitgebracht. Van sympathieke familieboot, elektrisch aangedreven vlakbodem sloep tot een elegante snelle tender voor mega jachten. Er is zelfs een taxi uitvoering beschikbaar. In de stijl van haar grotere zusjes de Korvetten 14, 16 en 18 is de Korvet 8 eveneens van onverwoestbaar en onderhoudsvriendelijk aluminium gebouwd.

Het innovatieve ontwerp biedt veel comfort en beschutting voor ieder jaargetij, maar met open dak en ramen en flinke kuip is de buitenbeleving optimaal. Met een afgetraind gewicht en een breedte van 2.55 meter is ze per trailer te vervoeren. De Korvet 8 biedt een legio aan mogelijkheden voor zowel recreatief als professioneel gebruik.